Termékek Menü
0
   

Konyhai kiegészítők

Konyhai kiegészítők: Dizájn a konyhában is

Egy otthonnak megvannak a maga alapvető hozzávalói, így nem hiányozhat a nappaliból a kényelmes kanapé, a hálóból a praktikus olvasólámpa, az előszobából a komód vagy a konyhából a konyhai kiegészítők. Ahogyan a többi helyiségben, úgy a konyhában is lehet valami egyszerre hasznos és dekoratív is.

 Ha Ön is így gondolja, akkor a lakberendezési webáruházunkban megtalálja, amit keres. Kínálatunkban olyan konyhai kiegészítőket talál, amelyekkel tökéletesen képes elvégezni a délutáni kávé szervírozását, a gyerekek uzsonnájának az elkészítését vagy a családi ebéd elkészítését és tálalását is.

Konyhai kiegészítőink között a jól ismert darabok mellett kreatív, vidám és ötletes modellekkel is feldobhatja konyháját. Miért ne lehetne a főtt tojás szív alakú, jobban esik a hűs üdítő egy vidám, színes bögréből, és a fogvájókat is lehet kutyás tartóban tárolni. Itt zenélhet a tortalapát, és kis piros robogó alakú vágó szánthat végig a pizza szeleteken is.

Válogasson ötletes, praktikus és dekoratív konyhai kiegészítőinkből, és újítsa meg konyháját néhány igazán nélkülözhetetlen darabbal!

Gyümölcskosarak
Gyümölcskosarak
A konyhánk remek kiegészítője lehet egy szép gyümölcstartó általában króm kivitelben kapható
Rendezés:
A nap terméke
Vendégség érkezik hozzád?! Ebben szolgáld fel a rágcsálnivalót.....
Raktáron
8.690 Ft 5.990 Ft
Szállítási díjak

Debrecen területén ingyenes kiszállítás !!!!

14 990 Ft felett az ország más területére ingyenes szállítás !!!!

Fürgefutárral 1500 Ft kiszállítási díj.

Elérhetőségek
Cseh Lajos István
06/30 205-24-13
4024 Debrecen Sumen utca 7/a 2/6
Névnapok

Ma 2018. január 19., Márió, Sára napja van.

Holnap Fábián, Sebestyén napja lesz.