Termékek Menü
   

Rendelés és szállítás

Megrendelés

A rendelés elektronikusan, a Mibela Dekor weboldalán keresztül történhet.

Minden beérkezett megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet - függetlenül a raktárkészlettől - minden megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.
.

A Webáruházba beérkezett elektronikus megrendelések tárolódnak a megrendelők adminisztrációs felületén, ahol egyedi azonosító/jelszó belépéssel nyomon követhetők. A megrendelések magyar nyelven kerülnek rögzítésre.
 
Kiszállítás

A megrendelt termékeket - raktárkészlettől függően -  1-2 napon belül kiszállíttatjuk.
A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail, vagy telefonos visszaigazolást követően indítjuk útnak.Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor nincs raktáron, webáruházunk visszaigazolást küld a termék várható szállítási időpontjáról.

A Mibela Dekor webáruház szállítási díjai:

- 14 990 Ft bruttó megrendelés felett a kiszállítás ingyenes!

- Debrecen területén  ingyenes házhozszállítást biztosítunk.

- Fürgefutárral  házhozszálltás 1500 Ft.
A kiszállítást megelőzően webáruházunk értesítést küld a vevőnek a várható kézbesítés idejéről. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett és visszaigazolt helyszínen, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen elektronikus úton vagy telefonon, ha a szállítás időpontja, helyszíne nem megfelelő számára. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.

A Mibela Dekor webáruházban megrendelt termékek fizetése utánvéttel vagy banki átutalással lehetséges. Utánvétes fizetés esetén a végösszeg a futár részére készpénzzel fizetendő. Banki átutalás esetén a fizetés a raktárkészlet és a végösszeg visszajelzését követően a megadott bankszámlaszámra történik. A termékek kiszállításáról csak az összeg beérkezése után gondoskodunk.

A nap terméke
Esküvőre nászajándék? Mindig jó ötlet egy designos képkeret....
Raktáron
5.990 Ft 4.490 Ft
Raktárkészlet
Szállítási díjak

Debrecen területén ingyenes kiszállítás !!!!

14 990 Ft felett az ország más területére ingyenes szállítás !!!!

Fürgefutárral 1500 Ft kiszállítási díj.

Elérhetőségek
Cseh Lajos István
06/30 205-24-13
4024 Debrecen Sumen utca 7/a 2/6
Névnapok

Ma 2018. április 22., Csilla, Noémi napja van.

Holnap Adalbert, Béla napja lesz.