Menü

Rendelés és szállítás

Megrendelés

A rendelés elektronikusan, a Mibela Dekor weboldalán keresztül történhet.

Minden beérkezett megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet - függetlenül a raktárkészlettől - minden megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.
.

A Webáruházba beérkezett elektronikus megrendelések tárolódnak a megrendelők adminisztrációs felületén, ahol egyedi azonosító/jelszó belépéssel nyomon követhetők. A megrendelések magyar nyelven kerülnek rögzítésre.
 
Kiszállítás

A megrendelt termékeket - raktárkészlettől függően -  1-2 napon belül kiszállíttatjuk.
A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail, vagy telefonos visszaigazolást követően indítjuk útnak.Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor nincs raktáron, webáruházunk visszaigazolást küld a termék várható szállítási időpontjáról.

A Mibela Dekor webáruház szállítási díjai:

- 14 990 Ft bruttó megrendelés felett a kiszállítás ingyenes!

- Debrecen területén  ingyenes házhozszállítást biztosítunk.

- Futárral  házhoz szállítás 1850 Ft.utánvéttel átutalással 1500 Ft
A kiszállítást megelőzően webáruházunk értesítést küld a vevőnek a várható kézbesítés idejéről. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett és visszaigazolt helyszínen, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen elektronikus úton vagy telefonon, ha a szállítás időpontja, helyszíne nem megfelelő számára. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.

A Mibela Dekor webáruházban megrendelt termékek fizetése utánvéttel vagy banki átutalással lehetséges. Utánvétes fizetés esetén a végösszeg a futár részére készpénzzel fizetendő. Banki átutalás esetén a fizetés a raktárkészlet és a végösszeg visszajelzését követően a megadott bankszámla számra történik. A termékek kiszállításáról csak az összeg beérkezése után gondoskodunk.

Keresés