Menü

DEKORÁCIÓ

Egyedi dekor kiegészítőt szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A lakásban elhelyezhető dekorációs vázák,képkeretek,mécsestartók,fali képek,fotókeretek,dekorhomokok, faliórák,szobrok és egyéb különleges ajándék és lakberendezési tárgyak.

Modern,klasszikus és vintage stílushoz illeszkedő kiegészítők elérhető áron és az egyediességre nagy hangsúlyt fektetve.

FESTMÉNYEK ÉS FALIKÉPEK FESTMÉNYEK ÉS FALIKÉPEK
Nappali vagy hálószobád falát egy jól megválasztott falikép vagy festmény egészen egyedivé varázsolhatja. Ábrázolhat tájképet,absztrakt mintát,felíratot virágokat,állatokat stb.A faliképek egy része faliórát is tartalmaz.
VIRÁG VIRÁG
Virág dekoráció és egyéb dekorációs kiegészítők amik gyönyörűvé teszi lakásodat minden évszakban.

Lakberendezési kiegészítőkkel az egyedi otthonért

Napjainkban mindenkinek az a fontos, hogy otthona szép és praktikus legyen, ugyanakkor otthonosan és kényelmesen érezze magát benne. Nem csak a bútorok kapnak fontos szerepet, hanem különböző lakberendezési kiegészítők is, hiszen ezek adják meg igazán az „otthonérzést”.

Lakberendezési webáruházunk kizárólag minőségi termékeket forgalmaz, hiszen az a célunk, hogy Ön, mint vásárló, jó szívvel visszatérjen hozzánk. Fa képkeretek, faliórák, konyhai kiegészítők: nálunk mindent megtalál, ami otthonába kellhet! Széles választékkal várjuk lámpákból, kaspókból, térelválasztókból és egyéb ötletes lakberendezési kiegészítőkből.

Ha ajándékot szeretne vásárolni, akkor is bátran fordulhat hozzánk, dekor ajándékaink között szinte bárkinek talál mindenféle alkalomhoz illő meglepetést. Néhány fotóval kiegészítve a többrészes képkeret például igazán személyes és szívhez szóló ajándéka lehet családtagjának, vagy barátjának.

Nézzen körül bátran lakberendezési webáruházunkban és rendeljen kedvére termékeinkből!

 

Dizájnos otthon egyedi kiegészítőkkel

Mi teszi az otthont otthonná? A lakásból akkor lesz valódi, szívet-lelket melengető otthon, ha megtöltjük azt személyes tárgyakkal, saját emlékekkel, érzelmekkel, álmokkal és történetekkel. Akkor lesz egy lakásból otthon, ha a tucat katalógus bútorok és tárgyak helyett egyedi kiegészítőket akasztunk a falakra, és valódi személyiséget tükröző tárgyakat állítunk a polcokra.

Nem tudja, hol találhat ilyen dolgokat? Mi tudjuk! Böngéssze végig webshopunk kínálatát, és vásárolja meg álmai lakberendezési kiegészítőit! Dekorálja ragasztható faliórával a nappali falát, ami tetszés szerint bővíthető különböző képkeret elemekkel, kerülhet hangulatos térelválasztó a hálóba vagy Fred kutya vigyázhat az ajtóban a gyerekek biztonságára. Dizájnos és ötletes lakberendezési kiegészítőkkel teheti szebbé, hangulatosabbá, egyedibbé és otthonosabbá lakását.

Válassza ki az Önnek tetsző darabokat, és mi rögtön szállítjuk is azt a megadott címre! Termékeink ajándéknak is kiválóak, válogasson közülük kedvére!

 

Hogy az eddig rideg iroda is otthonos legyen

Sajnos a legtöbben napunk nagy részét a munkahelyünkön töltjük. Aki irodai munkát végez, annak ez sokszor monoton munkát jelent, melyet órákon át egy helyben ülve kell végeznie. Ezért érdemes a szűk iroda környezetet minél otthonosabbá tenni.

Lakberendezési webáruházunk termékei között többféle fa képkeretet is talál. Egy-egy családi vagy a párjáról készült képet kitéve az asztalra sokkal barátságosabbá válik a környezet, szívesebben ül majd le dolgozni. Fa képkereteinkbe akár a családi nyaraláson készült képeket is beleteheti, amely ősszel és télen is kellemes emlékeket idéz majd fel, kicsit megszakítva ezzel a monotonitást. Sokan szeretik háziállatuk portréját kitenni az asztalra, hogy ránézve új lendülettel folytathassák a munkát.

Válasszon kedvére Ön is asztali képkereteink, vagy számtalan lakberendezési kiegészítőink közül, tegye otthonosabbá, barátságosabbá munkahelyi asztalát, vagy irodáját! Érdemes körülnézni többrészes képkereteink között is.

Keresés