Menü

TÖBBRÉSZES MŰANYAG KÉPKERETEK

Örök emlék egy szép fénykép...egy nyaraláson készül belőle több is..ezeket rendszerezheted egy többrészes képkeretbe.
Rendezés:

Ne legyen csupasz a fal!

Ne legyen csupasz a fal!Ön sem szereti, amikor a lakás falai teljesen üresen állnak? Van néhány fotója, amit emlékként szívesen látna viszont bármely napon, bármely órában? Esetleg valamilyen egyedi dekorációs ötlete van? Nézzen körül nálunk, és válasszon többrészes képkereteink közül!

A többrészes képkeret lehetőségek széles tárházát nyitja meg Ön előtt, hiszen fotósorozatok elhelyezését is megoldhatja vele, de bármilyen összefüggő témájú képi megoldást választhat, minden csak a kreativitására van bízva. Nálunk többféle típus is a rendelkezésére áll, egészen a modern vonalvezetésű többrészes képkeretektől a klasszikus, díszes verziókig, így könnyedén megtalálhatja azt, ami éppen az Ön otthonába illik, vagy kellőképp passzol az eltervezett koncepcióhoz.

Fedezze fel Ön is a többrészes képkeretek lehetőségekkel teli világát, tervezze meg saját ízlése szerint, hogy mit szeretne látni a falon, és szerezze be hozzá nálunk a kereteket! Minőségi termékekkel várjuk lakberendezési webáruházunkban!

 

Ajándékozzon többrészes képkeretet családjának és barátainak!

Sokszor vagyunk gondban az ajándékozást illetően: szeretnénk valami maradandót adni, de mégis különlegeset. Kiváló ajándékötlet lehet a többrészes képkeret tele képekkel, amivel a közös emlékeket, élményeket megörökített, kinyomtatott formában tudjuk átadni szeretteinknek, ráadásul ez egy olyan ajándék, amely nem csupán maradandó, hanem hasznos kiegészítője is lehet az ajándékozott otthonának.

Ma már egyre nagyobb divatnak örvendenek a modern, többrészes képkeretek, amelyeknek előnye, hogy egymáshoz rögzített, stílusos keretekbe foglalva, több kisebb és nagyobb képet is rakhatunk egymás mellé, alá vagy fölé. Mindez egyedivé és különlegessé teszi az ajándékozott otthonát, és, ha ránéz, mindig eszébe fog jutni az, akitől kapta.

Modern többrészes képkereteink már szöveggel ellátva is kaphatók, így akár egy szó is kifejezheti a képek tartalmát és azt, amit éppen érzünk.

Többféle formában, méretben és stílusban is kaphatóak többrészes képkeretink. Válasszon kedvére és lepje meg szeretteit egy igazán egyedi és személyre szóló ajándékkal!

Keresés