Termékek Menü
   

Általános Szerződési Feltételek

 

 

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza a Mibela Dekor (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:
 

A Webáruház címe: 4024 Debrecen Sumen u 7/a 2/6

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév:.... Cseh Lajos István
Székhely címe: …. 4024 Debrecen Sumen utca 7/a 2/6
Cégjegyzékszám: ….44224316
Nyilvántartást vezető cégbíróság: ….HBM- megyei Kormányhivatal Deb. Járási Hivatala Okmányirodai Osztály
Statisztikai számjel: ….67212071432223109
fogyasztási cikk (a továbbiakban: Adószám: ….67212071-1-29
Bankszámlaszám : …11738015-20009386

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem. 

A megrendelés lépései:

1. A regisztráció menete
2. A kosár használata
3. A megrendelés összeállítása
4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
5. A megrendelés elküldése
6. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

FIZETÉSI MÓDOK

1 A Weboldalon történő megrendelés esetén az alábbi fizetési módok érvényesek:

Fizetési módok:

(a)   Készpénzes fizetés utánvéttel a futárnak.

(b)   Készpénzes fizetés személyes átvételkor.

(c)   A webáruház által a megrendelést követően megadott számlán szereplő összeg banki átutalásával. A következő számlára Cseh Lajos 11738015-20009386 ..megjegyzés

rovatban a megrendelő neve és a rendelés száma feltüntetve.

 A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSÁRA ÉS A MEGRENDELT TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK

1 A megrendelések feldolgozása és termékek postázása hétköznapokon történik.

2 Termékek megrendelése esetén a megrendelt termékeket a webáruház a vételár kiegyenlítését követően juttatja el címzett részére. A vételár akkor minősül megfizetettnek, ha az a Webáruház számláján jóváírásra került.

3. Bármilyen megrendeléssel kapcsolatos kérdésével a 06/30-2052413 telefonszámon vagy a mibeladekor@levelcenter.hu email címen érdeklődhet.

Elállási jog

Ha a Vevő eláll ettől a  szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az  elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az  általa teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a  fuvarozási költséget is (kivéve azokat a  többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Vevő az  általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az  eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Vevő más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy a Vevő nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpont az irányadó.

Vevő köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vevő viseli.

Vevő kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A Vevő az őt megillető elállási jogot tartozik rendeltetésszerűen, e jogával vissza nem élve gyakorolni. Visszaélésnek minősülő elállás esetén Eladó mentesül az áru visszavételének és a vételár visszafizetésének kötelezettsége alól.

Eladó kizárólag a sérülésmentes, nem használt, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek Vevőt terhelik. A visszaszállítás során eltűnt áruért Eladót felelősség nem terheli. Az áru hiányában az Eladót semmilyen kötelezettség nem terheli.

 

 

 

 

A nap terméke
Esküvőre nászajándék? Mindig jó ötlet egy designos képkeret....
Raktáron
5.990 Ft 4.490 Ft
Raktárkészlet
Szállítási díjak

Debrecen területén ingyenes kiszállítás !!!!

14 990 Ft felett az ország más területére ingyenes szállítás !!!!

Fürgefutárral 1500 Ft kiszállítási díj.

Elérhetőségek
Cseh Lajos István
06/30 205-24-13
4024 Debrecen Sumen utca 7/a 2/6
Névnapok

Ma 2018. április 22., Csilla, Noémi napja van.

Holnap Adalbert, Béla napja lesz.